zakelijke gebruikers

Er werken en wonen inmiddels meer dan 150 enthousiaste mensen op Fort Isabella. Hieronder vind je een greep uit de huidige (zakelijke) gebruikers op het terrein. Wil jij ook een kantoor- of werkruimte betrekken op deze bijzondere locatie? Meld je dan aan op deze website of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70).

&Ponjé bouw- en vastgoedzaken

&Ponjé helpt bouwers en ontwikkelaars met het verwerven en ontwikkelen van vastgoedprojecten. Onze toegevoegde waarde strekt verder dan de ervaring met vastgoedprojecten: wij werken actief aan de verbinding tussen mensen. Dat is de basis voor succes!

Reutsedijk 7, unit 104

Naar de website

Adviesburo Dakbestek

Adviesburo Dakbestek is expert op het gebied van het geven van advies over met name platte daken aan professionele opdrachtgevers. Naast advies voorzien wij onze klanten van een begroting op het gebied van dakbeheer, dakonderhoud, aannemersselectie, nieuwbouw en risico’s.

Reutsedijk 7

Naar de website

Anyway Coaching & Vitaal

Carine Notenboom is zelfstandig loopbaanspecialist en vitaliteitscoach. Onder de Anyway Coaching & Vitaal richt zij zich op het Bewust (in balans) Zijn van mensen in hun loopbaan, leven en lichaam. Zij begeleidt re-integratie en outplacement trajecten evenals persoonlijke coaching.

Reutsedijk 7

Naar de website

Atelier Isabella

Lars Weller is beeldend kunstenaar en docent beeldende kunst en werkt in Atelier Isabella aan nieuwe exposities. Daarnaast geeft hij schilderworkshops en individuele schilderlessen. U bent van harte welkom!

Reutsedijk 3

Naar de website

Avec Coaching

Annette van Engelen is zelfstandig beroepscoach sinds 1998. Gespecialiseerd in hardnekkige problematiek voor managers met een wetenschappelijke (vaak bèta) achtergrond. Zij werkt voornamelijk met de intensieve Zelfkonfrontatiemethode (ZKM).

Reutsedijk 7

Naar de website

Bartels ABC

Chantal Bartels is coach en mediator en begeleidt mensen met stressklachten en burnout. Haar aanpak zorgt ervoor dat sprake is van duurzaam herstel van vitaliteit, waardoor de kans op terugkeer van de klachten zich minimaliseert. 

Reutsedijk 6

Naar de website

Beaufort Company

B2B partner in fashion accessories.

Reutsedijk 9

Naar de website

Blueprint Sportcenter

Functional Fitness is een manier van fitness die o.a. gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een (relatief) hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van Funtional Fitness is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Reutsedijk 14

naar de website

Brabantsche Worstenbroodjes

Onze worstenbroodjes worden met liefde bereid door onze gepassioneerde bakkers. Een Brabantsch worstenbroodje is royaal gevuld en smaakvol gekruid zoals vroeger. Kom langs in de bakkerij en zie hoe worstenbroodjes met de hand gemaakt worden!

Reutsedijk 11

Naar de website

Buro Lubbers

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting van de openbare ruimte. Met ambitie en realiteitszin boort het team zijn creatieve potenties aan voor de ruimtelijke opgaven van vandaag.

Reutsedijk 15

Naar de website

Codekids

Ik ontwikkel lesmateriaal rondom het programmeren door leerlingen van basisscholen en het primair onderwijs, verzorg trainingen voor leerkrachten en houdt de ontwikkelingen op dit gebied bij.

Reutsedijk 10

www.codekids.nl

De Beursfabriek

Fairs, beurzen en andere events die wat met je doen. Die je écht raken. En waar mensen nog lang over praten. Dat is ons werk. Onze passie. Al jaren. Samen met ons professionele netwerk ontwikkelen en produceren wij unieke events.

Reutsedijk 9

Naar de website

Design Online Meubels

Wij leveren design meubels van meer dan 60 top merken op bestelling, of na een bezoek door een van onze specialisten.

Reutsedijk 9-06A

Naar de website

Fotostudio Nabbe

Voor prachtig fotomateriaal, zowel zakelijke opdrachten als vrij persoonlijk werk.

Reutsedijk 24

naar de website

Gidiz

Richard en Selma van Gidiz bieden systeemtherapie, ook wel bekend als relatie- en gezinstherapie. Zij staan voor een persoonlijke en actieve werkwijze, waarbij de kern en de krachten van het systeem centraal staan.

Reutsedijk 9

Naar de website

Heske Knoppers Fotografie

Heske Knoppers is freelance fotograaf, gespecialiseerd in het fotograferen van portretten, producten en interieurs.

Reutsedijk 6

Naar de website

Inner Life opleidingen

Sinds 2010 kun je bij Inner Life opleidingen een 1-jarige opleiding tot Women's Soul Coach en de 4-jarige opleiding tot Inner Grounding Therapeut volgen. Daarnaast is er elk jaar een ruim aanbod van dagworkshops, zomerweken en trainingen in therapie en spiritualiteit.

Reutsedijk 3

Naar de website

Isabella Honing

In het voorjaar van 2014 mag Fort Isabella een nieuwe huurder verwelkomen: Isabella Honing. Deze imker draagt zorg voor een aantal bijenkasten en vervaardigt zo echt "Isabella Honing".

Reutsedijk

Naar de website  

JeVo Techniek

Hét elektriciens- en klusbedrijf voor alle soorten verbouwingen en klussen, groot en klein. Leuk weetje: JeVo heeft koffie- en theecafe ’t Stroopsoldaatje op Fort Isabella verbouwd!

Reutsedijk 10

Naar de website

KeijAut

Service, onderhoud en systeembeheer: alles in één servicecontract. Dat is wat KeijAut u biedt.

Reutsedijk 9-116

Naar de website

Lenet

Lenet levert een bijdrage aan het “werk”geluk van mens en organisatie. Lenet levert deze bijdrage middels personal coaching, faciliteren van programma’s gericht op persoonlijk leiderschap, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. U vindt ons in gebouw 9, kamer 20.

Reutsedijk 9

Naar de website

LOS stadomland

LOS stadomland is een ontwerpbureau dat plannen maakt voor stad en land. We staan middenin de veranderende maatschappij. Het is onze ambitie een bijdrage te leveren aan het maken van een betekenisvolle omgevingen.
Ons gereedschap zijn beelden en ideeen.

Reutsedijk 9

Naar de website

Megens & Veenstra

Megens&Veenstra is een allround videobureau. Hun roots liggen in de journalistiek én commerciële televisie: een uitgekiende combinatie. Van portret tot evenement-registratie van testimonial tot bedrijfsfilm: M&V is thuis in elke videotoepassing.

Reutsedijk 9

Naar de website

Mijke van Griensven

Mijke is beeldend kunstenaar en boxt daarnaast op zeer hoog niveau. Zij heeft haar passies gebundeld en geeft traningen aan kinderen, gericht op de sociale emotionele ontwikkeling. Ook geeft ze boxlessen en - workshops voor dames, heren, jeugd en het bedrijfsleven.

Reutsedijk 14

naar de website

Monique Wanders Vitaliteitspraktijk

In mijn praktijk voor biofotonen therapie help ik je om de bijzondere, krachtige werking van je immuun systeem opnieuw te kunnen gebruiken. Dit doe ik door op oorzakelijk niveau uit te zoeken wat in de weg staat van kwaliteit van leven, bijvoorbeeld bij chronische ziekten als Ziekte van Crohn.

Reutsedijk 9

Naar de website

MusiCare

Centrum voor cultuureducatie en persoonlijke ontwikkeling.

Reutsedijk 21

Naar de website

Need2Change BV

Michiel Rijneke van Need2change BV is een ervaren interim- en projectmanager, adviseur, coach en trainer. Hij begeleidt - soms ook samen met anderen uit zijn netwerk - veranderingen binnen met name overheidsorganisaties. 

Reutsedijk 7

Naar de website

OnzeCoach

Met OnzeCoach kunnen organisaties coaching outsourcen via een eigen webbased portal, waarin aan de ene kant een landelijk netwerk van 40 senior coachprofessionals hun profiel en agenda plaatsen en aan de andere kant medewerkers een coach kunnen selecteren en online afspraken boeken.

Reutsedijk 7

Naar de website

Osteria Cioa Bella

Osteria Ciao Bella is een restaurant waar Brabantse bourgondische gezelligheid samensmelt met Italiaanse passie voor goed eten, drinken en samenzijn. De plek voor een echte Italiaanse aperitivo. Met collega’s na het werk, met vrienden of familie.

Reutsedijk 4

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pannûkoek

Pannûkoek combineert bewust lekker smullen met gezelligheid en inspiratie. Bij Pannûkoek vind je zowel de oudhollandse pannenkoek met stroop en spek als pannenkoeken die aansluiten bij een meer gezonde levensstijl.

Reutsedijk 4

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rumbold

RUMBOLD is een kennisdelingsplatform voor HR professionals. Binnen onze communities, bijeenkomsten en ons betrouwbaar online forum doe je contacten, kennis en ervaringen op die je verder zullen helpen in je werk, carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Reutsedijk 7

Naar de website

Sandra Jacobs

Sandra is beeldend kunstenaar. In haar ontwerpstudio ontwikkelt zij dessins voor de interieur- en mode-industrie. Ze exposeert in binnen- en buitenland en omschrijft haar stijl als eigentijds en vernieuwend in een poëtische context.

Reutsedijk 10

naar de website

Shiatsu online (Maartje Huibers)

Maartje Huibers is therapeut en docent Oosterse Geneeswijze. In haar praktijk op Fort Isabella geeft zij behandelingen Shiatsu en Chi Nei Tsang (orgaanmassage). Door het opheffen van blokkades kan de energiebalans hersteld worden en kunnen klachten van fysieke of emotionele aard verlicht of opgeheven worden. Behandelingen worden vaak gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullend zorgverzekeringspakket.

Reutsedijk 6

Naar de website

Studio Bastiaan

Studio Bastiaan bedenkt authentieke strategieën en ideeën om producten/diensten met het juiste middel bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Reutsedijk 6

Naar de website

Studio van der Maazen

Studio van der Maazen is een bureau voor ruimtelijk en grafisch ontwerp. Vanuit een technische achtergrond ontwerpt Henk van der Maazen met veel gevoel voor stijl, sfeer en emotie. Theatervormgeving en technische illustraties behoren tot zijn specialiteiten.

Reutsedijk 9

Naar de website

TOUT TOET

Tout Toet laat je huid weer stralen! Bij TOUT TOET kan je terecht voor huidverzorging- en verbetering, maar ook voor ontspannende behandelingen en lichaamsmassage. Bij binnenkomst zul je meteen aangenaam verrast zijn door de relaxte sfeer.

Reutsedijk 7

Naar de website

Veterinaire Specialisten

Kliniek voor specialistische diergeneeskunde en second opinion.

Reutsedijk 8a

Naar de website

Vigilantia

Ruud Douven van Vigilantia is al tientallen jaren vertrouwd met vragen van ondernemers  op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Van opstart, bedrijfsovername, financiering, reorganisatie, bedrijfswaardering tot bedrijfsoverdracht. Zit je als ondernemer met een vraag op dit gebied? Bel 06 53 170 171.

Reutsedijk 9

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voet Buro

Bij het Voet Buro worden uw voeten met zorg behandeld. Aansluitend een heerlijke voeten spa is zeker aan te bevelen. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke, biologische producten. Voet Buro ieder seizoen gezonde & stralende voeten.

Reutsedijk 7, ruimte 1

Naar de website

Vrensen Ontwerp & Fotografie

Erwin Vrensen is een echte creatieve vakman, met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en fotografie. Hij werkt voor uiteenlopende klanten, met name in de dienstverlenende sector, altijd met een persoonlijke touch.

Reutsedijk 9

Naar de website

Wakker Architecten

Wij zijn wakker. En u? Wakker worden, waarnemen en beleven, bewust of onbewust. Ons werk is aandacht, ogen en oren open, uitgeslapen. WakkerArchitecten.

Reustedijk 6

Naar de website

Wijn en advies

Administratieve en fiscaal juridische dienstverlening voor particulieren, startende ondernemers en gevestigde bedrijven. Tevens geven wij fiscaal juridisch advies bij echtscheiding.

Reutsedijk 7

Naar de website